Det skal du huske, når du dækker fødselsdagsbord

Pige der har fødselsdag
Det skal du huske, når du dækker fødselsdagsbord
Henrik Andersen
-
24/03/2023
-

Der er mange måder at dække bord på, men når der er tale om et fødselsdagsbord, så er der en række elementer, som bør være der altid – eksempelvis fødselsdagsflaget. Det er dog ikke det eneste, du bør være opmærksom på, når du skal dække op til fødselsdag. Det gælder især, hvis fødselaren er et barn. Her får du gode råd til at dække op til fødselsdag.

Fødselsdagsflaget er uundværligt

Når du skal dække bord til en fødselsdag, er der visse elementer, som er uundværlige. Først og fremmest er det naturligvis væsentligt, at der er et fødselsdagsflag, men der må også gerne være flag på fødselsdagsdugen og servietterne, hvis bordet skal fuldendes. Du kan se forskellige bud på fødselsdagsduge her.

Hvis fødselaren er et barn, må bordet gerne være endnu mere festligt og sjovt. Du kan for eksempel pynte bordet med balloner, konfetti og bordbomber med motiver fra barnets yndlingsfilm eller -tegneserie. Det må gerne være personligt, så barnet føler, at det er ham eller hende, der er i centrum, når det nu engang er barnet, der fylder år.

Hæv stemningen med et fødselsdagstog

Når du skal dække op til fødselsdag, er det også en god idé at tænke på, hvordan du kan gøre det hyggeligt og indbydende. Du kan for eksempel tænde lys eller have en lille buket blomster på bordet. Hvis du har tid, kan du også lave små pynteting eller bordkort med navne på – og som prikken over i’et kan du placere et fødselsdagstog på bordet.

Et fødselsdagstog er den perfekte måde at dekorere fødselsdagsbordet på. Du kan vælge mellem mange forskellige slags fødselsdagstog, så det kan være en god idé at undersøge markedet, før du vælger. De findes i mange forskellige stilarter, materialer og farver, og du kan se et overblik over fødselsdagstog her.

I sidste ende er det op til dig selv, hvor meget du vil gøre ud af at pynte fødselsdagsbordet. Hvis det er en voksen, der holder fødselsdag, behøver du måske ikke at gøre lige så meget ud af det, som hvis det er et yngre familiemedlem. Ikke desto mindre, er det dog vigtigt at markere, at der er tale om en fødselsdag.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!